Den Brugwachter

Restaurant Den Brugwachter

Restaurant Brasserie Tuinterras Feest- & Vergaderzaal
Den Brugwachter is gelegen aan de historische Joe’s Bridge, de bijnaam van brug nummer 9 over het Maas – Scheldekanaal in Lommel Barrier.

Hier maakt men de combinatie van een gezellig restaurant, een sfeervolle brasserie en een hedendaagse feest- en vergaderzaal.

Gastronomie voert de boventoon in het restaurant dat à la carte gerechten serveert en je de keuze biedt uit een aantal menu’s: een 4-gangen maandmenu of een 5-gangen menu van de chef.

Wie het allemaal wat eenvoudiger wil, maar daarom niet minder lekker, kiest voor de Brasserie. Ideaal na een fietstocht langs het kanaal of een wandeling in de omgeving is het heerlijk vertoeven op het gezellige tuinterras. Op de kaart staan kleine en grote snacks, naast een uitgebreide selectie koude en warme dranken en streekbieren.

Ook voor allerhande recepties en feestjes tot vijftig personen zit je goed bij Den Brugwachter. De feestzaal nodigt uit, van gezellig feestvieren tot stijlvol vergaderen in een gemoedelijk kader.

Alle dagen open vanaf 10u00.
Keuken open van 10u00 tot 22u00.

Tevens zijn er suggesties en seizoensmenu's zoals Wild, Kerst en Nieuwjaar, Valentijn .....

Tuinterras
Het grote tuinterras van Den Brugwachter, de ideale plek om even te verpozen na een inspannende fietstocht over het grensoverschrijdend fietsroutenetwerk of een ontspannende wandeling langs het kanaal.

Op het tuinterras van Den Brugwachter kan je genieten van een lekkere maaltijd, een kleine snack of een lekker biertje, terwijl de kinderen zich amuseren op de speeltuin


Restaurant
In het restaurant ga je de gastronomische toer op. Aperitieven doe je in de aparte aperitiefruimte. Uiteraard kan je à la carte eten. Aan tafel kies je uit een mooie selectie koude en warme voorgerechten, vis- en vleesgerechten en desserts.

Daarnaast presenteert Den Brugwachter een interessante menuformule: de menu van de chef.

Een uitgebreide kaart met heerlijke suggesties die regelmatig wijzigen en seizoensgebonden zijn. Het restaurant is uiterst sfeervol ingericht en biedt plaats aan 30 personen.

Brasserie
Wil je het wat eenvoudiger, dan zit je goed in de brasserie met kleine en grote snacks. Ideaal na een wandeling of fietstocht in de omgeving.


Tuinterras
Het grote tuinterras van Den Brugwachter, de ideale plek om even te verpozen na een inspannende fietstocht over het grensoverschrijdend fietsroutenetwerk of een ontspannende wandeling langs het kanaal.
Op het tuinterras van Den Brugwachter kan je genieten van een lekkere maaltijd, een kleine snack of een lekker biertje, terwijl de kinderen zich amuseren op de speeltuin.

Bezoek de website

Copyright © 2016 L-TV - Disclaimer