Copycenter Biemans

Copy center Biemans
Copy center Biemans is een modern print- en kopiecenter, al meer dan 25 jaar, in het centrum van Lommel. U kunt bij ons terecht voor zowel kopiëren als digitaal printen. In kleur en in zwart-wit, van naamkaartje tot grootformaat planafdruk of poster.

Graag verzorgen wij al uw opdrachten maar indien gewenst kunt u natuurlijk ook in zelfbediening kopiëren, printen en scannen aan een voordeliger tarief.

Verder kunt u bij ons terecht voor inktcartridges, school- en kantoorartikelen, stempels en wenskaarten. Scan, mail en fax-service.

Print & Copy
Is het een los kopietje of een grote oplage, voor al uw print- en kopiewerk kan u bij ons terecht. Alle opdrachten worden zo snel mogelijk afgewerkt, meestal dezelfde dag, soms terwijl u wacht.

U kunt terecht met al uw eigen ontwerpen om ze bij ons op het door u gekozen papier te laten printen en afwerken. Dankzij onze grootformaatplotters kunnen wij bouwtekeningen in kleur of zwart-wit en uw fotoprints afwerken in prima kwaliteit.

Afwerking & aanleveren opdrachten
Afwerking
Uw prints en kopieën presenteren nog mooier als ze ingebonden zijn. Wij kunnen al uw bindingen verzorgen met plastic of metalen ringen of gelijmd binden met onze planax of unibind systemen.
Ook kunnen wij al uw documenten plastificeren van naamkaart tot max. A2 formaat.
Verder kan u terecht voor vouwen, brocheren, nieten, snijden, rillen, scheurlijnen.

Aanleveren opdrachten
Om te vermijden dat lettertypes veranderen, marges verspringen of afbeeldingen verdwijnen vragen wij altijd om uw bestanden aan te leveren in Pdf-formaat.

Bestanden groter dan 20 MB kunt u gratis versturen via wetransfer.

Adres & Contact : Copy center Biemans
Vreyshorring 70 te 3920 Lommel

Tel 011 54 37 42
Fax 011 55 54 39

info@biemans.be

Bezoek de website

Copyright © 2016 L-TV - Disclaimer