Gracias a la Vida

Het welgekende benefietfestival van Lommel is terug en gaat de tiende en voorlopig LAATSTE EDITIE vieren op zaterdag 22 juli 2017 in het Burgermeesterpark te Lommel.

Na een jaartje te zijn weg geweest uit het festivalseizoen, zijn we dit jaar terug met de tiende laatste editie van Gracias a la Vida. De voorlopig finale editie van het eclectisch benefietfestival zal dit jaar doorgaan op zaterdag 22 juli in het groene Burgermeesterpark te Lommel. Zoals elke editie zal er een mix zijn van stijlen zowel live als dj’s. Tal van workshops, randanimatie en uitgbreide drink- en eetgelegenheden van wereld- en lokale keuken gaan er dit jaar voor zorgen dat het een groot feest gaat worden, waar mensen nu al op wachten.

Dit jaar gaan we in de namiddag de nadruk nog meer leggen op gezinnen. We zorgen voor meer kinderanimatie en een live band om de kleinste fans te entertainen. Dan, als deze kleine helden onder het wol kruipen, zetten we de party goed in met dj’s en live-acts zoals iedereen van ons gewend is: ge-wél-dig!.

De gezelligheid en blijdshap die elke editie met volle teugen aanwezig zijn, geven we door aan onze goede doelen die we elk jaar een hart onder de riem steken.
Tickets zullen binnenkort verkrijgbaar zijn op de website. http://www.graciasalavida.be/
Copyright © 2016 L-TV - Disclaimer